VIDEO Lovitură pentru PSG: Neymar, out până în ianuarie 2022! Diagnosticul anunțat de club 

Neymar accidentare neymar PSG Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 17:27
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 17:33

PSG a câștigat cu 3-1 pe terenul celor de la Saint Etienne, dar l-a pierdut pe Neymar pentru o perioadă lungă de timp.

17:25 Paris Saint-Germain a oferit noi detalii în cazul acidentării lui Neymar. 

„Testele realizate în urmă cu o seară au arătat că Neymar a suferit o entorsă la glezna stângă cu leziuni ale ligamentelor. Timpul de indisponibilitate la care ne așteptăm este între 6 și 8 săptămâni. Mai multe investigații pentru a vedea evoluția se vor face în 72 de ore”, se arată în comunicatul clubului


Brazilianul, care a marcat un gol în prima repriză, anulat pentru ofsaid, a fost faultat dur de un adversar în finalul partidei. Acesta nu a mai putut continua meciul și a fost înlocuit de Dina, în minutul 88.

Din reluări se poate vedea cu Neymar a încercat să sară peste adversar, a ”aterizat” pe piciorul acestuia și a călcat strâmb, chiar sub ochii arbitrului. Neymar a zbierat de durere și a fost transportat cu targa, cel mai probabil, direct la spital. 

Detalii noi după primele investigații

Presa din Franța a publicat informații noi despre starea de sănătate a brazilianului după primele investigații efectuate asupra fotbalistului. Potrivit RMC Sport, Neymar a suferit o entorsă foarte gravă care îl fac indisponibil minim șase săptămâni.

Jucătorul celor de la PSG urmează să treacă și prin alte controale și, dacă se va confirma diagonsticul de fractură, perioada de absența se va mări la câteva luni.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!