In minutul 75 era condusa cu 1-0 si se indrepta spre a 4-a infrangere in Ligue 1! Ce a urmat e nebunesc! Cu cat a castigat PSG meciul cu Montpellier

In minutul 75 era condusa cu 1-0 si se indrepta spre a 4-a infrangere in Ligue 1! Ce a urmat e nebunesc! Cu cat a castigat PSG meciul cu Montpellier

PSG s-a impus pe terenul celor de la Montpellier.

PSG s-a deplasat la Montpellier, meci contand pentru etapa a 17-a din Ligue 1. In minutul 41 Montpellier a deschis scorul dupa autogolul lui Paredes. 

In minutul 73 jucatorul celor de la Montepellier, Mendes, a vazut cartonasul rosu, iar doua miunte mai tarziu Neymar a egalat. In minutul 76, Mbappe a inscris din pasa lui Neymar, iar in minutul 81, Icardi si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor dupa ce a fost servit de Mbappe si a stabilit scorul final. 

Cu aceasta victorie, PSG se claseaza pe locul 1 in Ligue 1 cu 39 de puncte dupa 17 meciuri si are cu 8 puncte mai mult decat ocupanta locului 2, Marseille.

Citeste si:PSGNeymarLigue 1


VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT