Ibrahimovic PLATESTE cu bani de acasa doar sa joace la PSG! "NU mai suporta, a luat deja decizia!" Ce a facut suedezul :)

Ibrahimovic PLATESTE cu bani de acasa doar sa joace la PSG! "NU mai suporta, a luat deja decizia!" Ce a facut suedezul :)

PSG este unul dintre cele mai bogate cluburi din lume. Insa decizia sefilor l-a fortat pe Ibra sa faca o investitie necesara.

Sefii clubului au hotarat ca 15 euro/masa de fiecare jucator, zilnic, este o suma prea mare pentru club. Asa ca vor sa reduca din costuri.

Curand, PSG vrea sa treaca mult peste un buget de 500 de milioane de euro pe an, insa intre timp reduc din cheltuieli. Decizia este ca bucatarii de la baza de pregatire unde PSG isi face cantonamentele au fost dati afara.

In locul lor au venit produse de fast-food, marca Mc Donald's, pentru jucatori.

Astfel, decizia l-a enervat pe Ibrahimovic, care are parte de un regim alimentar special, pentru a putea face in continuare performante. Asa ca si-a angajat un bucatar special pentru el, pe care il plateste din banii sai. Are si de unde, de vreme ce incaseaza 14 mil. de euro pe an din salariul de la PSG.

In plus, pe langa el, in programul bucatarului intra si colegii sai: Motta si Maxwell, care nu sunt nici ei de acord cu noul meniu.

Compania fast-food comercializeaza acel meniu sub denumirea de "Magic Paris" si costa mai putin de 15 euro, anunta L'Equipe.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala începe pe 13 septembrie cu toți elevii în bănci. Cîmpeanu: „Fără scenarii de funcționare”
BRAT
Modifică setările cookies