Ibrahimovic a anuntat ca se va retrage! ULTIMA dorinta a lui Zlatan inainte de a renunta la fotbal

Ibrahimovic a anuntat ca se va retrage! ULTIMA dorinta a lui Zlatan inainte de a renunta la fotbal

Zlatan Ibrahimovic se considera in continuare cel mai bun jucator din lume, dar a anuntat ca se va retrage in scurt timp de pe teren. 

"Mai am contract pana in 2016. O sa implinesc 34 de ani sezonul urmator, nu ma vad jucand in continuare la un nivel ridicat. Da, ma voi retrage atunci de pe teren", a spus Zlatan intr-un interviu pentru ESPN.

Zlatan a anuntat ca vrea sa aduca trofeul Champions League la Paris inainte de retragere si crede ca a sosit momentul ca echipa miliardarilor din Qatar sa reuseasca.

"Echipa asta e construita sa faca turnee importante. Trebuie sa muncim mult si sa avem putin de noroc. In momentele cheie e important sa ai mici detalii de partea ta. Cred ca avem asta in echipa acum. Avem si mai multa experienta, mai ales dupa ultimul sezon. Asa ca eu cred ca ne putem indeplini obiectivul", a mai spus Zlatan.

Ibra a vorbit si despre Balonul de Aur, despre care a spus ca il merita anul acesta cand FIFA l-a ales pe Cristiano Ronaldo.

"E multa politica in jurul acestui subiect. Pentru e important ce cred apropiatii mei, ce cred oamenii din jurul meu. Ce cred oamenii care voteaza pentru Balonul de Aur nu e important", a incheiat suedezul. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies