Leo Messi Angers Neymar PSG Franta

I-a lăsat în umbră pe Neymar și Mbappe! Suma record pe care s-a vândut tricoul lui Leo Messi din meciul cu Angers 

Tricoul purtat de Leo Messi (35 ani) în meciul cu Angers din Ligue 1, 2-0, s-a vândut în schimbul unei sume record. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 09:20
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 09:25

Meciul disputat pe 11 ianuarie a fost primul pentru Leo Messi în tricoul lui Paris Saint-Germain din postura de campion mondial. Tricoul argentinianului, alături de încă alte 17 tricouri de meci purtate de parizieni în timpul victoriei cu Angers, au fost scoase la licitație. 

Conform Le Parisien, tricoul lui Messi a fost cumpărat de un chinez, care a plătit nu mai puțin de 43,623 de euro în schimbul său. Câștigătorul și-a dorit atât de mult tricoul încât a început licitația de la 22,000 de euro, după cum scrie sursa citată și l-a câștigat la a șaptea strigare. 

Cu cât au fost vândute tricourile lui Mbappe și Neymar 

La licitație au fost scoase la vânzare și alte tricouri purtate de Neymar, Kylian Mbappe și alți jucători de-ai campioanei en-titre din Franța din meciurile cu Lens și Strasbourg, însă sumele oferite pe tricourile celor doi nu s-au apropiat de cel al lui Messi. 

Tricoul lui Neymar s-a vândut pe 7,894 de euro, în timp ce două ale lui Kylian Mbappe au fost vândute pe 14,083, respectiv 15,017 de euro

Leo Messi a și marcat în minutul 72 al meciului câștigat de Paris Saint-Germain cu 2-0. Încă de la sfârșitul lunii noiembrie, PSG a implementat un sistem de licitație cu tricourile jucătorilor. Clubul anunță potențialii cumpărători și dacă tricourile sunt sau nu semnate, dacă au fost purtate, dar și unde merg banii oferiți. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!