Erling Haaland Manchester City PSG Franta

Erling Haaland, la PSG? Oferta fabuloasă pregătită de șeici pentru starul lui Manchester City

Erling Haaland are un prim sezon spectaculos la Manchester City, reușind să doboare mai multe recorduri de când a ajuns în Premier League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Martie 2023, 17:03
Data actualizarii: Duminica 12 Martie 2023, 17:19

Atacantul norvegian s-a despărțit de Borussia Dortmund după doi ani și jumătate, Manchester City fiind echipa care a obținut semnătura tânărului atacant. Erling Haaland a fost dorit de mai multe cluburi importante din Europa, printre ele apărând și numele lui Real Madrid.

Manchester City a plătit 75 de milioane de euro pentru a acoperi clauza din contractul norvegianului de la Borussia Dortmund. Erling Haaland a fost clasat pe a noua poziție în rândul transferurilor de top realizate de clubul de pe Etihad, pe prima fiind Jack Grealish (100 de milioane de lire sterline).

PSG, pregătită să-l oferteze pe Erling Haaland
 

Eliminarea pentru al doilea an consecutiv în faza optimilor de finală din Champions League i-a determinat pe cei de la PSG să se gândească deja la o strategie pentru sezonul viitor.

RMC Sports scrie că oficialii campioanei din Ligue 1 sunt dispuși să plătească o sumă colosală pentru a-l aduce pe Parc des Princes pe Erling Haaland, adică cele 200 de milioane de euro care reprezintă clauza de reziliere. 

Clauzele prin care ar putea pleca de la Manchester City 
 

Conform cotidianului Marca, avocata jucătorului și mâna dreaptă a fostului său agent, Mino Raiola, Rafaela Pimienta, a reușit să includă în contractele lui Haaland două astfel clauze, în cazul în care fotbalistul își dorește să plece, iar vreun club ar fi dispus să atingă aceste sume. 

Clauzele s-ar putea activa în iulie 2024 sau 2025. În cazul primului an, clauza de reziliere ar fi de 200 de milioane de euro, în timp ce peste un an, suma ar scădea cu 25 de milioane de euro, cluburile interesate fiind nevoite să plătească 175 de milioane de euro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!