Emery rupe tacerea despre situatia de la PSG: "La Manchester City, seful e Guardiola. La PSG, seful trebuie sa fie Neymar!"

Emery rupe tacerea despre situatia de la PSG: "La Manchester City, seful e Guardiola. La PSG, seful trebuie sa fie Neymar!"

Unai Emery a dezvaluit cateva lucruri necunoscute din vestiarul lui PSG.

Unai Emery a anuntat saptamana trecuta ca o va parasi pe Paris Saint-Germain la finalul acestui sezon - antrenorul spaniol considera ca succesorul lui va trebui sa accepte statutul lui Neymar la noua campioana a Frantei. Neymar a devenit vara trecuta cel mai scump jucator din istoria fotbalului si se bucura de multe privilegii la PSG.

Intr-un interviu pentru revista spaniola The Tactical Room, Emery a recunoscut ca Neymar este cel mai important om din club: "Intr-o zi, Jorge Valdano (fost jucator, antrenor si director la Real Madrid) mi-a spus urmatorul lucru: <<La Barcelona liderul este Messi; la Madrid este Florentino Perez si la Atletico este Diego Simeone. Un jucator, un presedinte si un antrenor. La fiecare, un tip diferit de lider. Stiu cand sunt omul principal intr-un grup si cand nu.

Este un proces pe care fiecare antrenor trebuie sa il traieste si il internalizeaza, este ceva ce inveti cu timpul si experienta. In fiecare club trebuie sa stii ce rol ai si ce roluri sa stabilesti pentru restul grupului. In opinia mea, la PSG liderul este Neymar.

Sau, mai exact, liderul va fi Neymar pentru ca asta devine. Neymar a venit la PSG sa fie liderul, sa treaca prin procesul necesar pentru a deveni numarul 1 in lume. Este un proces care necesita mai mult timp pentru a fi consolidat. La Manchester City, seful este Pep Guardiola. La PSG, liderul trebuie sa fie Neymar" spune Emery.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul vaccinării din Capitală are un succes peste așteptări. 12.362 de persoane s-au vaccinat până în prezent
BRAT
Modifică setările cookies