DEZASTRU pentru PSG! UEFA a deschis o mega ancheta, iar miliardarii pot fi EXCLUSI din Champions League!
Miercuri 14 Noiembrie 2018, 11:35

DEZASTRU pentru PSG! UEFA a deschis o mega ancheta, iar miliardarii pot fi EXCLUSI din Champions League!

UEFA analizeaza toate tranzactiile financiare ale celor de la PSG in urma dezvaluirilor din Football Leaks. 

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Ingineriile financiare ale seicilor de la PSG sunt analizate cu atentie de UEFA, anunta L'Equipe, care citeaza surse din cadrul forului european. Documentele publicate de hackeri au dezvaluit cum au driblat francezii fair-play-ul financiar chiar cu ajutorul oamenilor din interiorul FIFA si UEFA. Acum, campioana Frantei poate fi exclusa din Champions Legaue!

Toate contractele de sponsorizare ale clubului vor fi analizate, dupa ce s-a aflat ca PSG a declarat cu 37% mai putine incasari din sponsorii din Qatar (87 de milioane de euro in loc de 138 de milioane). Sponsorul principal, QTA, ar fi platit 100 de milioane de euro, nu 58 cat au declarat oficial seicii.

PSG ar fi avut pierderi de 84 de milioane de euro in urma transferurilor lui Neymar si Mbappe, mult peste limita de 30 de milioane de euro impusa de UEFA.

Asta poate duce la excluderea echipei din Champions League, cea mai mare pedeapsa ce poate fi aplicata. PSG este recidivista, dupa ce a fost amendata in 2014.

UEFA va analiza cu atentie si cele doua transferuri cu care PSG a socat planeta, 222 de milioane de euro pentru Neymar, si 180 de milioane de euro pentu Mbappe.


"Incercarea celor de la PSG de a demonstra ca sunt nevinovati va fi cel putin la fel de dificil precum castigarea Champions League", scrie L'Equipe. VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis atacă la CCR ordonanța de urgență privind reorganizarea unităților economice de stat