alexi pitu Bordeaux farul Franta

Derapaj incredibil în Franța, la adresa lui Alexi Pitu: ”Dacă nu-i reușește cu fotbalul, se poate reprofila ca cerșetor profesionist”

Alexi Pitu (20 de ani) a fost transferat de Bordeaux și se va bate pentru promovarea în Ligue 1. În schimbul său, francezii au plătit nu mai puțin de două milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 10:05
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 10:05

Pe rețelele de socializare, Pitu a fost ”victima” unui atac rasist. Autorul derapajului incredibil  este Michel Boulloud, un fost consilier al orașului Lesparre-Medoc, din apropiere de Bordeaux. 

Alexi Pitu, victima unui atac rasist pe internet

Acesta a avut un comentariu rasist pe Twitter, la o postare legată de transferul lui Alexi Pitu de la Farul la Girondins Bordeaux.

”Dacă nu-i reușește cu fotbalul, se poate reprofila ca cerșetor profesionist în Sainte -Catherine”, a fost derapajul grosolan al acestuia, pe Twitter, la o postare legată de Alexi Pitu.

Ulterior, Boulloud a revenit asupra comentariului său, spunând că nu e ”nimic rasist” și că remarca sa nu a fost ”neapărat inteligentă”, scrie foot-national.com.

În cele 86 de partide disputate în tricoul echipei Farul (FC Viitorul), Alexi Pitu a reuşit 5 goluri şi 11 pase decisive. Toate cele cinci goluri şi cinci dintre pase au fost reuşite pentru constănţeni în acest sezon.

Alexi Pitu este născut la Karlsruhe şi are şi cetăţenie germană. El este component al naţionalei Under-21 a României.

În Ligue 2, Bordeaux se află pe poziția secundă, la 9 puncte distanță față de liderul Le Havre după 19 runde disputate. Pe locul 3 se află FC Metz, echipa antrenată de Laszlo Boloni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!