Daniel Niculae declaratia zilei Nice Rares Ilie Franta

Declarația zilei | Ce a spus Daniel Niculae despre Rareș Ilie 

Președintele giuleștenilor a observat un aspect foarte interesant la Rareș Ilie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Iulie 2022, 20:11
Data actualizarii: Duminica 31 Iulie 2022, 20:23

Daniel Niculae, actual președinte la Rapid, știe cât de greu este fotbalul din Franța. 

Românii au ajuns de la rar spre foarte rar în campionatul Franței în ultimii ani. Doar Alexandru Dobre a jucat în Ligue 2, la Dijon, dar Rareș Ilie poate face un excelent PR fotbalului românesc.

Jucătorul în vârstă de 19 ani a fost cumpărat de Nice, iar Daniel Niculae, expert în fotbalul din Franța, spune că Ilie are niște calități care-l fac special: e și genul fotbalistului cu o tehnicitate vastă - mingicar -, dar îi plac și duelurile aprige, unu la unu. 

"Îi transmit anumite sfaturi, cum să se impună, i-am povestit despre fotbalul din Franţa, ce trebuie să facă să se adapteze cât mai repede, să se ridice la cel mai înalt nivel. Ilie este un jucător căruia îi plac duelurile şi ăsta e un mare avantaj, mai rar vezi mingicari cărora să le placă şi duelurile fizice, iar Rareş este unul dintre ei", a punctat Daniel Niculae, potrivit Orange Sport.

Nico a jucat în Ligue 1 și la Auxerre, și la AS Monaco. Oficialul Rapidului și-a exprimat speranța că Ilie nu va fi împrumutat de Nice. 

"Nu ştiu, sper să rămână, să se impună, antrenorul are mare încredere în el. Sper să ne invite şi pe noi la meciuri până nu se termină vara, să mai prindem câteva ore de bronz (n.r. - râde). Imaginea lui Rareş va aduce prestigiu atât Rapidului, cât şi fotbalului românesc", a mai spus Daniel Niculae, pentru sursa mai sus menționată. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!