Fabio Grosso Olympique Lyon Olympique Marseille Franta Incidente grave înainte de Olympique Marseille - Olympique Lyon/sursa foto: captură Twitter

FOTO Cum arată Fabio Grosso, la o zi după ce a fost rănit grav de suporterii lui OM. Imagine impresionantă, în presa din Italia

Scene incredibile înaintea derby-ului de tradiție din Ligue 1, dintre Olympique Marseille și Olympique Lyon.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Octombrie 2023, 16:59
Data actualizarii: Luni 30 Octombrie 2023, 16:55

Autocarul care aducea echipa lui Olympique Lyon la stadionul Velodrome, pentru meciul cu Olympique Marseille, a fost atacat cu pietre duminică, de către suporterii gazdelor. Geamurile vehiculului au fost sparte, iar antrenorul Fabio Grosso a fost rănit la faţă.

  • ATENȚIE! Imagini cu impact emoțional puternic!

Autocarul a fost de mai multe ori încetinit pe drumul care ducea spre Stade Velodrome, iar atunci când a ajuns în apropierea arenei a fost atacat cu pietre de ultraşii lui Marseille. O mare parte a geamurilor maşinii au fost sparte.

  • Incidente grave înainte de Olympique Marseille - Olympique Lyon/sursa foto: captură Twitter

Cum arată Fabio Grosso la aproape o zi după incidente

Sky Sports Italia a publicat o fotografie cu tehnicianul lui Olympique Lyon, în care se poate observa clar cât de afectată i-a fost afectată o parte a feței, fiind nevoie de 13 copci. 

"Sunt scene șocante, am văzut cum îi sângera fața. Și sigur nu a fost vorba doar de cioburi, trebuie să fi fost un impact puternic. Nu prea este lucid.

Nici măcar nu poate vorbi. Încă mai are cioburi pe față. Sunt foarte nervos! Eu, jucătorii și antrenorul ne-am pregătit pentru seara asta și lumea voia să vadă meciul", a spus John Textor, patronul echipei, la scurt timp după meci, conform L'Equipe. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!