Superstarurile lui PSG au salarii de seici! S-a aflat cati bani primesc anual jucatorii

Superstarurile lui PSG au salarii de seici! S-a aflat cati bani primesc anual jucatorii

PSG este unul dintre cele mai atractive cluburi in momentul de fata, asta si pentru ca salariile pe care seicii le platesc sunt pe masura.

Spre exemplu, pentru salariul lui Neymar, acestia platesc 52,1 milioane de euro pe sezon, insa brazilianul incaseaza doar 26.05 milioane, scriu cei de la Sport. Neymar este cel mai bine platit jucator, fiind urmat in clasament de Mbappe.

Francezul transferat de la Monaco este platit cu 12,25 de milioane de euro pe an, insa pentru a se acoperi aceasta suma, PSG plateste 24,5 milioane de euro. Pe locul trei este nou venitul Sergio Ramos, care are un salariu brut de 21 milioane de euro, dintre care 10,5 milioane de euro net.

Marquinhos (15,3 milioane de euro brut), Verratti (15,3), Di Maria (14,3), Navas (12,7), Kimpembe (10,6), Icardi (10,2), Paredes (8,5) si Herrera (8,4) sunt ceilalti fotbalisti din top zece al salariilor.

  • Ce salarii platesc seicii de la PSG? Sumele pe care le incaseaza Neymar, Mbappe sau Icardi
Citeste si:PSGNeymarMbappe

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies