Ce s-a întâmplat între Ibrahimovic și Leonardo, după ce suedezul s-a autopropus la PSG: ”Eu nu cer, eu ordon”

PSG Leonardo Zlatan Ibrahimovic Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Decembrie 2021, 18:20
Data actualizarii: Luni 20 Decembrie 2021, 19:59

Ibrahimovic și Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, se află în conflict.

Brazilianul l-a adus pe Zlatan la PSG, în 2012, iar între cei doi apele erau liniștite. Totuși, după ce Zlatan a publicat cartea ”Adrenalină”, în care a avut un mesaj cu tentă la adresa lui Leonardo, apele dintre ei s-au învolburat.

"L-am sunat pe Nasser Al-Khelaifi"

"Vara lui 2021. Este adevărat, m-am oferit lui PSG, dar nu ca fotbalist. Ca director sportiv. L-am sunat pe Nasser Al-Khelaifi, preşedintele, şi i-am propus: 'Dacă nu-mi prelungesc contractul cu Milan, voi veni la PSG şi voi face ordine în echipa ta'. Nasser a râs, dar nu a refuzat. Mino Raiola (agentul lui Ibrahimovic - n. r.) a fost şi el de acord. Mi-a spus: 'Este rolul tău ideal. Trebuie să mergi acolo, punct”, spunea Zlatan în cartea sa.

Recent el a dat un interviu în care a declarat că nu are nimic personal cu oficialul brazilian, dar există o diferență între ei. Leonardo a oferit și el un răspuns.

"Nu am nimic personal cu Leonardo!"

"Nu am nimic personal cu Leonardo! Dimpotrivă, îmi place mult de el. Într-adevăr, el este cel care m-a adus la PSG. Nu am ce să-i reproşez, dar ştiu diferenţa dintre noi: eu nu cer, eu ordon", a spus atacantul.

"Nu vreau să-i răspund lui Zlatan. Tăcerea este cel mai bun răspuns. Altfel, nu am ajunge în finala Ligii Campionilor. Noi avem 45 de puncte, Marseille (locul 2 în campionat - n. r.) are 33", a răspuns brazilianul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!