Franta

A jucat până a obosit! Sergio Ramos, forfait după un singur meci jucat pentru PSG 

Sergio Ramos a evoluat pentru prima dată în tricoul lui PSG, în partida din campionat, cu Saint-Etienne.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 15:36
Data actualizarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 15:47

În urmă cu o săptămână, fundașul de 35 de ani a jucat pentru PSG, în deplasarea în care parizienii au obținut o victorie importantă, cu scorul de 3-1. 

A fost primul și, deocamdată, ultimul meci al ibericului, ținând cont că acesta nu a fost inclus în lotul pentru întâlnirea cu Nice disputată miercuri (0-0). 

Pentru deplasarea de la Lens, oficialii PSG au anunțat că Sergio Ramos nu va face deplasarea din cauza unor noi probleme medicale. 

Fotbalistul nu a participat la antrenamentul colectiv dinaintea plecării, explicând că a urmat o sesiune personalizată de pregătire pentru "problemele musculare apărute după revenirea pe teren". 

Ramos, salariul la jumătate față de cel de la Real 
 

Deși au trecut trei luni de la startul sezonului și nu a jucat decât un meci, Ramos nu se poate plânge de situația extrasportivă. Presa din Franța a anunțat cât va încasa pe sezon fundașul spaniol pentru perioada pe care o va petrece pe Parc des Princes. 

Șase milioane de euro este salariul lui Ramos la PSG, sub cel pe care îl încasează Donnarumma, anunță L'Equipe. Banii pe care îi ia jucătorul sunt la jumătate față de salariul pe care îl avea la Real Madrid. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies