Sergio Ramos kylian mbappe Neymar PSG Franta

A devenit un adevărat lider în vestiarul celor de la PSG. Jucătorul care îi ține din scurt pe Kylian Mbappe și Neymar

Kylian Mbappe și Neymar au intrat într-un conflict la meciul pe care PSG l-a câștigat cu Montpellier, în campionat, scor 5-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 14:44
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 15:02

După ce a ratat primul penalty, internaţionalul francez a vrut să-l execute şi pe cel de-al doilea, însă brazilianul nu a fost de aceeaşi părere şi a decis să tragă el. 

După meci, după ce antrenorul Christophe Galtier a explicat că Kylian Mbappe este primul executant al penalty-urilor, urmat de Neymar, acesta din urmă a dat like unor tweet-uri care afirmau că el bate mai bine loviturile de la unsprezece metri decât coechipierul său.

Cum s-a "înfăptuit pacea" dintre Neymar și Kylian Mbappe

Cotidianul francez L'Equipe a dezvăluit că tensiunea dintre cele două staruri de la PSG nu s-a stins, însă a existat un jucător exponențial care i-a determinat pe cei doi să se focuseze pe obiectivele personale și cele ale echipei de club, dar și ale naționalelor pe care le reprezintă. 

Sergio Ramos, considerat unul dintre liderii din vestiarul campioanei Franței, ar fi avut o discuție cu Neymar în care i-ar fi explicat că este mai bine să accepte decizia prin care Kylian Mbappe este principalul executant al loviturilor de pedeapsă. 

"În dimineața de după meciul cu Montpellier, în fața întregului grup, tensiunea a crescut între Kylian Mbappe și Neymar. Pentru a calma lucrurile, Sergio Ramos și Marquinhos au intervenit", au scris jurnaliștii de la L'Equipe. 

Modifică setările cookies