„Zic: 'Alo, băi! Hățurile sunt la mine! Cine e, mă, obraznicul ăsta?'” Momentul în care s-au cunoscut Gică Popescu și Dan Petrescu 

Gica Popescu Dan Petrescu Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 13:57
Data actualizarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 14:00

Gică Popescu (55 ani) a povestit momentul în care s-a împrietenit cu Dan Petrescu (54 ani). 

Cei doi au fost coechipieri la echipele naționale. Gică Popescu, în prezent președinte la Farul Constanța, a vorbit în cadrul podcast-ului lui Mihai Bobonete despre întâlnirea cu Dan Petrescu și momentul în care s-au împrietenit. Fostul căpitan al Barcelonei a relatat în detaliu care a fost prima impresie pe care și-a făcut-o despre antrenorul lui CFR Cluj. 

Gică Popescu, despre momentul întâlnirii cu Dan Petrescu

„Camera șotiilor, camera bancurilor era la mine și la Petrescu, acolo ne adunam. Seară de seară, la mine și la Dan, eram eu, Dan, Gică, Ilie, Belo, 'Oagărul', așa îi spuneam lui Selymeș, Dorinel Munteanu.

Eram cu Dan de la 17 ani… Dar știi cum ne-am împrietenit cu Dan Petrescu? Eu eram căpitanul echipei naționale de juniori și eram în cantonament la Plopeni. Vine Dan Petrescu și făceam alergări, nu știu, zece ture de teren.

El, toată viața, a fost un mega profesionist. Și acum e la fel. Și începem să alergăm. Eu, fruntea. Nu trecea nimeni de mine. El, pe exterior, mai tare. Și zic: 'Alo, băi! Hățurile sunt la mine, mă! Hățurile, aici, nu le vezi? Unde o iei?'. 'Hățurile sunt pentru tine, mă'.

Prima dată când a venit. Zic: 'Mamă, cine e, mă, obraznicul ăsta? Băi, n-auzi? Nu depăși linia, eu țin ritmul!' / 'Ține-l, mă, pentru tine'. Zic: 'Ce e cu ăsta, mă?'.

Am terminat antrenamentul, intrăm la masă. Erau trei locuri la mine la masă, eu și cu încă doi colegi. Loc liber și intră el, nu știa unde să se așeze. Zic: 'Tu, ăsta nou, vino, mă, încoa’ aici lângă noi'.

Și de atunci, nedespărțiți. Am devenit colegi de cameră, de atunci, că eram singur, l-am luat la mine în cameră, până ne-am lăsat de fotbal, colegi de cameră”, a declarat Gică Popescu în cadrul podcast-ului lui Mihai Bobonete, 'Da'Bravo'.

Antrenorul lui CFR Cluj a fost, și el, invitat în urmă cu câteva luni în cadrul aceluiași podcast, unde Mihai Bobonete i-a pus și câteva întrebări fulger, atât legate de fotbal, cât și de lumea mondenă. 

Cum a răspuns Dan Petrescu la întrebările fulger ale lui Mihai Bobonete

Petrescu a răspuns și unor întrebări fulger adresate de Mihai Bobonete, trebuind să aleagă între stiluri muzicale, actori, sportivi sau oameni de afaceri.

Întrebările și răspunsurile lui Dan Petrescu:

Victorie cu 4-0 sau gol în ultimul minut?

Victorie cu 4-0.

Federer sau Nadal?

Nadal.

Messi sau Dorel din Las Fierbinți?

Messi.

Apus sau răsărit?

Răsărit.

Manele sau rock & roll?

Manele.

Monica Bellucci sau Mădălina Ghenea?

Mădălina.

Țiriac sau Elon Musk?

Țiriac.

Iliescu sau Al Bano și Romina?

Al Bano și Romina.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!