edi iordanescu echipa nationala a romaniei Gica Popescu moldova - romania Nationala

Gică Popescu, atac furibund către Edi Iordănescu: "Răbdarea are și ea o limită"

Echipa națională a României a pierdut amicalul cu Slovenia și urmează să joace împotriva Moldovei.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 21:15
Data actualizarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 21:20

Partida de la Chișinău este duminică (20 noiembrie), de la 20:30, pe PRO ARENA și VOYO. După meciul cu Slovenia, Edward Iordănescu a declarat că întâlnirea cu naționala Moldovei este una foarte importantă, fapt care l-a enervat pe Gică Popescu.

"Pentru mine cel mai important este, sigur, ce se va întâmpla în Moldova, dar lupta mare începe în martie, în preliminariile Euro 2024. Echipa avea nevoie de încă un rezultat de moral, mai ales că am avut mulți jucători tineri în componență", a spus selecționerul României. 

Ce îi reproșează Gică Popescu lui Edward Iordănescu

"Jucăm totusi cu Moldova, hai să nu fim atât de entuziasmaţi că îi vom bate, dacă vom bate. Edi e un antrenor care vorbeşte foarte bine, nu îşi asumă foarte multe din greşelile pe care le face echipa şi întotdeauna încearcă să mute puţin către echipă responsabilitatea şi greşelile.

Ar trebui să îşi asume mai mult din aceste înfrângeri, nu numai momentele bune. Și acelea mai puţin bune să şi le asume, pentru că face parte din întreg tabloul. Dar cam gata şi cu experienţele, cu probele, gata că 'ne-a lipsit un jucător, că ne lipsesc nu ştiu câţi'.

Sunt cei pe care îi avem, îi ştia, şi din cei pe care îi are la dispoziţie trebuie să aleagă 11 sau 16... dar gata... răbdarea are şi ea o limită, iar eu cred că a avut o răbdare mai mult decât generoasă din partea celor care conduc Federaţia", a spus acesta la Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!