Fotbal intern

„Înainte era mai cu perdea!” Reacția unui antrenor la situația de la FCSB:  „În ultimii ani sunt tot mai jos!”

FCSB a fost eliminată din Conference League.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 03 August 2021, 23:22
Data actualizarii: Miercuri 04 August 2021, 00:21

Dan Alexa, antrenorul lui CSM Reșița, crede că situația echipei din acest moment este o consecință a atitudinii patronului Gigi Becali. Alexa spune că comportamentul lui Becali s-a schimbat în ultimii ani, devenind un dictator.

"Înainte era mai cu perdea, antrenorii dădeau impresia că pot decide. Domnul Becali a spus foarte clar. A spus că nu îl interesează și sunt banii lui. Îmi pare rău pentru că echipa aia are niște jucători de foarte mare talent, iar într-un mediu mai profesionist ar putea crește mai mult. 

Un club trebuie condus așa cum trebuie… În momentul în care antrenorul își pierde credibilitatea, atunci nici jucătorii nu au cum să crească. Eu cred că FCSB are jucători foarte buni, care cumva nu pot să progreseze sau sunt în regres acolo.

Dacă accepți oferta de la Steaua (n.r. FCSB), știi ce te așteaptă. Probabil nu se aștepta să fie chiar așa. Chiar în momentul ăsta e totul fără perdea. Noi discutăm degeaba. Nu văd niciun fel de problemă pentru că este echipa dânsului. În ultimii patru ani, sunt tot mai jos", a spus Dan Alexa, la ProSport Live.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies