Gigi Becali Billel Omrani FCSB MM Stoica Fotbal intern Gigi Becali

„E printre preferaţii patronului!” Gigi Becali și-a găsit atacant, însă nu se poate atinge de el. Mai e ofertat de două cluburi

Gigi Becali a identificat atacantul pe care l-ar dori la FCSB, însă sunt șanse mici ca mutarea să se facă, anunță MM Stoica.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Iunie 2022, 23:30
Data actualizarii: Sambata 25 Iunie 2022, 23:21

Billel Omrani (29 de ani) este liber de contract după ce a refuzat să semneze prelungirea contractului cu CFR Cluj.

Gigi Becali ar vrea să-l transfere la FCSB, însă pretențiile financiare exagerate ale jucătorului fac mutarea imposibilă, susține Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului.

Billel Omrani, ofertat de două cluburi din Turcia și Orientul Mijlociu

„Omrani a fost lăsat liber, n-are echipă, agenţii lui lucrează. Sunt ceva discuţii în Turcia şi Orientul Mijlociu. E printre preferaţii patronului, oricând l-am dori, dar pretenţiile sale sunt foarte mari. 

Avem un singur jucător cu salariul mare, Tănase, în rest salariile noastre se încadrează într-un prag pe care nu vrem să-l depăşim”, a spus Mihai Stoica, potrivit OrangeSport.

Șapte goluri și 11 pase decisive a reușit Omrani în cele 42 de mecriu în care a îmbrăcat tricoul lui CFR Cluj în sezonul precedent.

  • 1.6 milioane de euro este cota de piață a atacantului central, potrivit transfermarkt.com.

Billel Omrani și-a anunțat plecarea de la CFR imediat după câștigarea titlului

Billel Omrani (28 ani) și-a anunțat plecarea din Gruia după titlul câștigat. Ardelenii i-au făcut ofertă de prelungire a înțelegerii, însă francezul a refuzat, dorind un transfer în străinătate.

„A fost foarte bine, suntem campioni, asta e cel mai important în final. A fost foarte greu începând play-off. Trebuia să avem 14 puncte în față, apoi, dintr-odată, au rămas 7. Toți și-au dat viața cu noi, dar am câștigat!

Pentru mine a fost ultimul meu meci aici, la CFR Cluj. Încă nu știu ce fac, unde merg. Am discuții cu mai multe cluburi din afară. Dacă aș rămâne în România, ar fi doar la CFR Cluj”, a spus Omrani - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!