VIDEO EXCLUSIV „Cu ce galerii aveți probleme?” Laszlo Dioszegi a numit patru echipe

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 14:05
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 14:27

Laszlo Dioszegi a vorbit, în direct la Ora Exactă în Sport, despre galeriile din România care apelează la scandări rasiale când joacă împotriva lui Sepsi OSK.

Runda a 23-a din Superligă nu a fost lipsită de evenimente. Partida dintre Sepsi OSK și FCU Craiova a fost oprită, în minutul 24, din cauza scandărilor rasiste venite din partea galeriei oltene. 

Sepsi OSK are probleme cu galeriile a patru echipe din România 

Laszlo Dioszegi a mărturisit că Sepsi OSK nu are probleme doar cu galeria lui FCU Craiova. Finanțatorul echipei din Sfântu Gheoghe a mărturisit, în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, că inclusiv fanii Petrolului și ai Universității Cluj apelează la scandări rasiste. 

„Cu galeria lui U Cluj, galeria Petrolului și galeria lui FCU Craiova”, a declarat Laszlo Dioszegi la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

 Întrebat de Ioana Cosma dacă și cu suporterii lui Dinamo a avut probleme, acționarul lui Sepsi OSK a confirmat imediat. 

„Da, da, da, de aceea nu am spus. În momentul de față nu suntem în aceeași ligă”, a precizat Laszlo Dioszegi. 

Gigi Becali nu susține decizia lui Andrei Chivulete de a opri meciul 

Gigi Becali (64 ani) îl susține pe Adrian Mititelu (54 ani) în această speță. Patronul FCSB-ului consideră că Andrei Chivulete (36 ani) nu a procedat corect când a suspendat partida și că ideal ar fi fost ca arbitrul să-i evacueze pe suporterii care i-au jignit pe cetățenii de etnie maghiară. 

„Ce treabă are omul? Omul a zis că nu-l interesează suporterii, nu are nevoie de bilete. Dacă vorbim la modul general... băi, Chivulete, ai ceva la cap? Oprești, Jandarmeria, afară! Erau 200. Dă-i afară și continuă meciul, mă. Ce e aia că pierzi meciul cu 3-0? Dacă e să piardă, să piardă și ăia, și ăia, așa cum zice Mititelu. Asta dacă vrem să avem logică”, a declarat Gigi Becali.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!