VIDEO / Lucescu, premiat de Steven Seagal: "Maestrul merita toate aplauzele, din toate infrangerile a iesit invingator!"

Autor: Sport.ro
Joi 26 Noiembrie 2009, 20:27

Petrescu si Mircea Lucescu si-au impartit trofeele la Gala fotbalului romanesc. Celebrul actor Steven Seagal s-a pregatit mai mult decat pentru un film, ca sa-i dea premiul lui Lucescu. Cel mai greu a fost sa-i invete numele. Omul lui Lucescu de la Sahtior, Rat a fost ales jucatorul anului.

"Maestrul (Seagal) este cel care in seara asta merita cele mai multe aplauze pentru intreaga lui cariera si pentru ca ne-a bucurat de fiecare data cand, din toate infrangerile pe care le-a avut, a iesit invingator", a spus Mircea Lucescu.

Lucescu a fost ales in aceasi zi si antrenorul deceniului, dar si antrenorul anului. Pentru trofeul UEFA cucerit cu Sahtior.

Lucescu s-a luptat cu Petrescu, care a primit si el un titlu de antrenorul anului, dar a fost votat si cel mai bun antrenor din Romania in Liga Campionilor.

Lucescu n-a fost singurul premiat de la Sahtior - Rat le-a luat fata lui Mutu si Chivu in 2009 - a fost ales cel mai bun jucator al anului.

Eliminat de Timisoara din Liga, Lucescu se teme acum ca nu cumva sa-i iasa in cale in Europpa League Urziceniul. Asa ca i-a urat lui Petrescu sa mearga mai departe in Liga.

Steven Seagal l-a premiat pe Lucescu, dar a urmarit Gala de langa dusmanul Sahtiorului - Iancu de Timisoara.


 

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT