VIDEO / Lucescu, premiat de Steven Seagal: "Maestrul merita toate aplauzele, din toate infrangerile a iesit invingator!"

Autor: Sport.ro
Joi 26 Noiembrie 2009, 20:27

Petrescu si Mircea Lucescu si-au impartit trofeele la Gala fotbalului romanesc. Celebrul actor Steven Seagal s-a pregatit mai mult decat pentru un film, ca sa-i dea premiul lui Lucescu. Cel mai greu a fost sa-i invete numele. Omul lui Lucescu de la Sahtior, Rat a fost ales jucatorul anului.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

"Maestrul (Seagal) este cel care in seara asta merita cele mai multe aplauze pentru intreaga lui cariera si pentru ca ne-a bucurat de fiecare data cand, din toate infrangerile pe care le-a avut, a iesit invingator", a spus Mircea Lucescu.

Lucescu a fost ales in aceasi zi si antrenorul deceniului, dar si antrenorul anului. Pentru trofeul UEFA cucerit cu Sahtior.

Lucescu s-a luptat cu Petrescu, care a primit si el un titlu de antrenorul anului, dar a fost votat si cel mai bun antrenor din Romania in Liga Campionilor.

Lucescu n-a fost singurul premiat de la Sahtior - Rat le-a luat fata lui Mutu si Chivu in 2009 - a fost ales cel mai bun jucator al anului.

Eliminat de Timisoara din Liga, Lucescu se teme acum ca nu cumva sa-i iasa in cale in Europpa League Urziceniul. Asa ca i-a urat lui Petrescu sa mearga mai departe in Liga.

Steven Seagal l-a premiat pe Lucescu, dar a urmarit Gala de langa dusmanul Sahtiorului - Iancu de Timisoara.


 

Indicele ROBOR ar putea dispărea în curând. Cine va scăpa de datorii
BRAT