EXCLUSIV Victor Pițurcă, nemilos cu principalul acționar al Rapidului: "Nu cred că se bagă milioane"

Victor Piturca dan sucu Rapid Fotbal intern Victor Pițurcă / Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2024, 17:39
Data actualizarii: Joi 11 Aprilie 2024, 17:46

Dan Șucu a investit masiv în fotbaliști în ultima campanie de transferuri cu gândul ca echipa sa să se bată la titlu în acest sezon.

În ciuda investițiilor, Rapid ocupă cu șapte etape înainte de finalul sezonului locul patru în play-off, având un deficit de 13 puncte față de ocupanta primului loc, FCSB.

Victor Pițurcă, fostul antrenor al echipei naționale a României, nu crede că investițiile pe care Dan Șucu le-a făcut la Rapid sunt pe măsura celor vehiculate în spațiul public.

În plus, "Piți" a punctat faptul că nu atrenorul Cristiano Bergodi este vinovat pentru poziția actuală a echipei în clasament, ci transferurile slabe făcute de giuleșteni.

"(Dan Șucu bagă bani mulți, așteptă să câștige campionatul. Când credeți că o să-și vadă visul cu ochii?) Cum deschid, cum văd, Dan Șucu, Dan Șucu, Dan Șucu... nu știu câți bani bagă Dan Șucu.

Nu cred că se bagă milioane, dar e vorba de jucători, de valoarea jucătorilor. Nu văd un jucător foarte, foarte valoros la Rapid. Au fost aduși jucători lipsiți de forță, fără forță, care iată că joacă un meci bine și patru prost. Ce reiese din asta? Valoarea lor e medie.

Deci nu la antrenor e problema... La toată lumea, când sunt rezultatele proaste în primul rând antrenorul, e regulă. Toată lumea. Și conducătorii și absolut toată lumea", a spus Victor Pițurcă pentru PRO TV și SPORT.RO.

Clasamentul play-off-ului Superligii

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!