FOTO Viciere de rezultat? Concluziile specialistului la faza controversată de la Sepsi - Farul Constanța

Sepsi OSK Sfantu Gheorghe Farul Constanta Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 23:02
Data actualizarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 23:12

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Farul Constanța au încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce covăsnenii au avut două goluri anulate.

Fostul arbitru Marius Avram a analizat cele două faze și consideră că reușita lui Darius Oroian din minutul 40 nu ar fi trebuit anulată.

Marius Ștefănescu (25 de ani) a centrat excelent în careu, iar Darius Oroian a urmărit balonul și din spatele lui Ganea a întins piciorul drept și a trimis mingea în plasă. Arbitrul Andrei Chivulete a anulat reușita pentru fault în atac.

"Cea mai importantă fază a fost cea mai neclară. Mă refer la cea de la primul gol anulat. Mingea este atinsă de atacant, și fundașul vine să îl faulteze. Nu am reușit să gădesc nici măcar un element care să mă facă să cred că trebuie anulat.

Sau atins, e normal ca jucătorii să se atingă înr-un duel. Chivulete, chir dacă are un unghi bun, este mascat în acel moment. A fluierat după intuiția lui că ar fi putut fi un fault acolo. Pot să zic că nu a fost cea mai bună zi a lui. La al doilea gol am văzut liniile, nu putem decât să dăm credit acestor linii", a spus Marius Avram, la Digi Sport.

Clasamentul play-off-ului Superligii

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!