Veste uriașă pentru Petrolul Ploiești! Jucătorul care era la un pas să se retragă revine pe teren la meciul cu Botoșani

valentin ticu Petrolul Ploiesti Superliga Fotbal intern Valentin Țicu
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Noiembrie 2023, 18:13
Data actualizarii: Joi 23 Noiembrie 2023, 18:15

Petrolul Ploiești, ocupanta locului șase în Superliga, a primit o veste foarte bună înainte de reluarea meciurilor din campionat.

Valentin Țicu, căpitanul celor de la Petrolul Ploiești, a obținut o reducere a pedepsei, după ce inițial a fost suspendat pentru 16 etape petru accidentarea gravă pe care i-a produs-o lui Dragoș Iancu, în timpul meciului Petrolul Ploieşti - FC Hermannstadt, scor 0-0.

Căpitanul Petrolului a făcut recurs, iar Comisia a decis să-i reducă suspendarea la opt etape, care s-au și scurs între timp, iar fotbalistul ar putea reveni pe teren etapa următoare, la meciul cu FC Botoșani, ultima clasată.

Țicu, la un pas de retragere

După suspendarea de 16 etape, Valentin Țicu a fost la un pas să se retragă din fotbal, potrivit spuselor lui Claudiu Tudor, președintele Petrolului Ploiești.

„Săracul Țicu e terminat. Chiar mi-a spus că nu mai suportă, că îi vine să se lase. E la pământ cu psihicul, cu siguranță nu va face acest lucru. Încă o dată, nu a avut intenție, dacă se ducea cu talpa înainte, să i-o pună pe tibie, spunea și el că-și asumă. Dar, ca și chestia aia, când cazi la mijloc, nevrând, și pentru Dragoș și pentru el.

Noi ne-am bucura să fie 8 (n.r. suspendarea), avem mare încredere în Comisie, sper să rămână la 8. Avem încredere în ei și îi lăsăm pe dânșii să ne spună săptămâna viitoare”, a spus Claudiu Tudor, potrivit Fanatik - mai multe detalii AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!