VIDEO EXCLUSIV Unde s-a greșit în strategia lui Dinamo din ultimii ani: "Acum ar fi fost un club mult mai sănătos și ar fi evoluat în Liga 1"

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Mai 2022, 15:21
Data actualizarii: Marti 31 Mai 2022, 15:43

Dinamo a retrogradat pentru prima oară în cei 74 ani de istorie a clubului, după ce a pierdut dubla manșă a barajului de promovare/menținere în Liga 1, scor general 1-3, cu U Cluj.

Dinamoviștii nu au reușit să întoarcă rezultatul meciului tur. Scorul a fost deschis de U Cluj, prin Tescan, care a profitat de gafa lui Eșanu, însă Dinamo a egalat în doar trei minute, prin Morar. „Câinii” au mai avut ocazii de a înscrie, pe care însă nu au reușit să le concretizeze. 

Dinamo a retrogradat astfel pentru prima dată în istoria clubului, după 74 de ani, în timp ce U Cluj revine în Liga 1 după șapte ani. 

"Acea invenție artificială le-a făcut un prejudiciu celor de la Dinamo"

Cristi Balaj a comentat situația celor de la Dinamo la "Ora Exactă în Sport". Președintele campioanei României este de părere că oficialii din Ștefan cel Mare nu ar fi trebuit să accepte schimbare din campionat, din 2020, când s-a trecut de la 14 la 16 echipe și, astfel, Dinamo s-a salvat de la retrogradare la momentul respectiv.

"La ce s-a întâmplat în ultimii ani nu m-a surprins această retrogradare. Dacă în acel an în care s-a mărit numărul de echipe și Dinamo a scăpat de retrogradare, dacă s-ar fi respectat regulamentul, probabil Dinamo acum ar fi fost un club mult mai sănătos și are fi evoluat în Liga 1.

Din punct de vedere financiar ar fi fost mult mai bine pentru ei. Acea invenție artificială le-a făcut un prejudiciu celor de la Dinamo. A apărut acel investitor care a făcut contracte păguboase și nejustificate pentru club.

Datoriile de acum sunt consecința acelei perioade de management dezastruos. Fotbalul românesc trebuie să aibă echipe de tradiție în prima ligă", a declarat Cristi Balaj la PRO ARENA.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!