Nelut Rosu Concordia Chiajna Ionut Chirila Napoli Fotbal intern

Unde a ajuns mijlocașul despre care Ionuț Chirilă afirma că a fost monitorizat de Napoli

A fost unul dintre preferații lui Ionuț Chirilă, antrenor care l-a comparat cu Hîldan și Mărgăritescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 23:30
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 00:22

Mijlocaşul Neluţ Roşu a devenit începând de luni jucătorul echipei de ligă secundă Concordia Chiajna. În vârstă de 28 de ani, fotbalistul născut în Cluj-Napoca a fost achiziţionat de la FC Voluntari, formaţie pentru care a evoluat de patru ori în prima parte a Ligii 1.

Neluț Roșu a mai evoluat la Chiajna

Neluţ Roşu a mai evoluat la Chiajna şi în trecut, bifând mai multe sezoane în echipamentul alb-verde. Alte echipe la care a mai evoluat au fost UTA Arad, Astra Giurgiu, Levski Sofia, FC Viitorul, CFR Cluj, FC Botoşani şi Luceafărul Oradea. Neluţ Roşu reprezintă a treia achiziţie a iernii pentru Concordia.

Chirilă: "Neluț Roșu a fost foarte aproape de Napoli!"

Neluț Roșu a fost unul dintre preferații lui Ionuț Chirilă, în perioada în care antrenorul bucureștean a pregătit-o pe Concordia. 

"Neluț Roșu a fost foarte aproape de Napoli. Poți discuta cu el de treaba asta. El a fost aproape de Napoli când era la Chiajna. Neluț a venit la Chiajna cu ghetele în spate după ce a fost dat afară de CFR Cluj. Mi-a plăcut de el, era un mijlocaș precum Mărgăritescu, Cătălin Hîldan.

Mi-am dat seama că poate face obiectul unui transfer important. El a costat 15.000 de euro și a devenit unul dintre cei mai buni pasatori din Liga 1. După ce am plecat eu nivelul lui a scăzut", declara în trecut, Ionuț Chirilă, pentru Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!