Ionut Chirila Academica Clinceni Superliga

Acuzații dure pentru Ionuț Chirilă: ”S-a prezentat însoțit de opt persoane cunoscute din lumea interlopă”

Academica Clinceni a emis un comunicat drept răspuns la apariția lui Ionuț Chirilă la poarta bazei sportive.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 16 Decembrie 2021, 23:58
Data actualizarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 00:02

Fostul antrenor al primei echipe de la Academica Clinceni s-a prezentat, joi dimineață, la baza de antrenament a echipei, el nefiind primit de paznici. Ulterior, un clip cu acesta a apărut pe internet, el menționând că nu este lăsat să își facă meseria.

Academica Clinceni, echipă preluată de Adrian Falub, a emis astăzi un comunicat în care a explicat situația lui Ionuț Chirilă.

În urma materialului video apărut azi în spațiul public, prin care domnul Ion-Ştefan Chirilă acuză faptul că nu îi este permis accesul în incinta bazei de pregătire, ACS FC Academica Clinceni face următoare precizări.

În urma rezultatelor nesatisfăcătoare înregistrate şi a multor acte de indisciplină Consiliul Director al ACS FC Academica Clinceni a hotărât, de comun acord cu domnul Ion Ştefan Chirilă, ca pentru o perioadă de 15 zile, domnia sa să nu mai ia parte la activitatea sportivă a clubului nostru.

În acest interval, Academica Clinceni a numit în funcția de director tehnic pe domnul Adrian Falub. Acesta a reuşit într-un timp scurt să redreseze situația echipei şi să creeze o atmosferă propice pentru performanță.

Astăzi, 16 decembrie 2021, în jurul orei 11, domnul Ionuț Ştefan Chirilă s-a prezentat la poarta bazei sportive însoțit de opt persoane cunoscute din lumea interlopă (legitimate şi identificate de poliție), şi a blocat accesul jucătorilor în incinta complexului sportiv. Situația a degenerat, fiind nevoie de intervenția poliției pentru ca ordinea să fie restabilită.

ACS FC Academica Clinceni va face plângere către organele abilitate pentru că interlopii au amenințat persoane din conducerea clubului.

Domnul Ion Ştefan Chirilă este obligat să respecte indicațiile conducerii clubului, conform contractului de activitate sportivă semnat. Conducerea clubului a stabilit un program de pregătire care i-a fost transmis. El trebuie să pregătească jucătorii seniori şi chiar jucătorii juniori de perspectivă care pot să debuteze în viitorul foarte apropiat în Liga I.”, se arată în prima parte a comunicatului.

Ulterior, reprezentanții clubului au vorbit și despre preparatorul fizic Roberto de Filippis, care este acuzat că nu s-a prezentat la antrenamente de mai bine de două saptamani.

”În ceea ce priveşte situația preparatorului fizic, Roberto de Filippis, acesta nu s-a mai prezentat la niciun antrenament începând cu data de 1 decembrie 2021. Domnul de Filippis locuieşte în hotelul clubului, la câțiva metri de baza de pregătire, unde beneficiază de cazare şi masă asigurate gratuit.

Lipsa dânsului de la şedințele de antrenament şi jocuri a adus prejudicii echipei. Jucătorii nu au beneficiat în această perioadă de serviciile unui preparator fizic şi astfel au apărut o serie de accidentări”, se arată în comunicatul celor de la Academica, postat pe site-ul oficial.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!