Un titular al Stelei, citat intr-un dosar de PROSTITUTIE; un alt fotbalist a dat ieri lamuriri! Ce stelist e implicat

Un fotbalist important al Stelei, dar si un fost jucator din Liga I au fost citati in deja celebrul dosar al "prostituatelor pentru VIP-uri".

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Ianuarie 2015, 09:15
Data actualizarii: Joi 15 Ianuarie 2015, 21:20

Silviu Balace, fostul jucator al Politehnicii Timisoara si al lui FC Vaslui, dar si Paul Papp, fundasul Stelei, sunt doar doi dintre fotbalistii care trebuie sa ofere explicatii in fata judecatorilor Tribunalului Vaslui, in deja celebrul dosar "Prostituate pentru VIP-uri".

Ieri, la Tribunalul Vaslui, judecatorii au ascultat marturia lui Silviu Balace, fost jucator la Poli Timisoara si FC Vaslui, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor. Potrivit sursei citate, fotbalistul, client "de seama" al prostituatelor din Vaslui, a avut calitatea de martor, acesta fiind citat pentru a oferi lamuriri.

Balace a fost citat alaturi de mai multi martori si a dat detalii despre modul in care a ajuns sa beneficieze de serviciile sexuale ale prostituatelor racolate de un proxenet vasluian.

Urmatorul pe lista audierilor, programate la sfarsitul lunii, este stelistul Paul Papp, mai scrie Gazeta Sporturilor.

Papp, care a jucat si el la FC Vaslui, va trebui sa vorbeasca despre relatia sa cu proxenetul Viorel Rusu, dar si despre modul in care acesta isi racola clientii.

Ruse a fost arestat in luna ianuarie anul trecut si acuzat, alaturi de un alt inculpat, de trafic de minore. Acesta a fost eliberat in mai, dupa ce judecatorii au ajuns la concluzia ca nu reprezinta un pericol public. Dosarul nu este insa finalizat, iar marturiile fotbalistilor il pot trimite dupa gratii pe proxenet.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!