Jayson Papeau Adrian Mutu Gica Hagi Rapid Fotbal intern

Un rapidist surprinde: „Mutu este cel mai bun fotbalist român! Nu auzisem de Hagi!”

Un rapidist a mărturisit că îl consideră pe Adrian Mutu cel mai bun fotbalist român din istorie, peste Gică Hagi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Aprilie 2023, 15:05
Data actualizarii: Sambata 01 Aprilie 2023, 15:08

Jayson Papeau (26 ani) a revenit după accidentarea care l-a ținut departe de teren și îl va putea ajuta pe Adrian Mutu (44 ani) în partidele din play-off. De altfel, mijlocașul francez a mărturisit că, în opinia sa, „Briliantul” este cel mai bun fotbalist român, peste Gheorghe Hagi (58 ani), de care nu a auzit până să sosească în România. 

„Pentru mine este cel mai bun (n.r. Adrian Mutu). Nu auzisem de Hagi, eram prea mic. Știu de Mutu pentru că mă uitam la meciuri de când eram mic, iar familia mea îl cunoștea. Pentru mine este un lucru bun fiindcă pot învăța multe de la el. Am jucat aproximativ pe aceleași posturi și iubește să joace în stilul tiki-taka, la fel ca mine”, a declarat Jayson Papeau pentru gsp

Jayson Papeau s-a acomodat în România 

Rapidistul a mărturisit că se simte foarte bine în București. A încercat deja micii și papanașii și a început să învețe unele cuvinte în limba română. 

„Este bine, îmi place orașul și îmi place să descopăr cultura voastră. Aveți o cultură diferită față de cea din Franța, îmi place să fiu într-o țară ca asta.

Știu 'stânga - dreapta', 'haide!”. Dacă sunt pe teren înțeleg mai multe cuvinte, dar de vorbit este mai greu pentru mine. 

Nu am încercat multe (n.r. feluri de mâncare). Am mâncat mici săptămâna trecută cu echipa, sunt foarte buni. De asemenea, am încercat papanași, e un desert foarte bun”, a mai spus Jayson Pepeau. 

După un meci din play-off, Rapid ocupă locul 5, cu 27 de puncte, cu 8 puncte mai puțin decât liderul Farul Constanța. 

Adrian Mutu, înainte de Rapid - Farul Constanța 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!