Un nou investitor STRAIN in Giulesti! Surpriza mare la Rapid! Cine vine sa ajute la redresarea financiara a echipei:

Autor: Sport.ro
Duminica 15 Septembrie 2013, 17:16

	Un nou investitor STRAIN in Giulesti! Surpriza mare la Rapid! Cine vine sa ajute la redresarea financiara a echipei:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Rapidul a primit un ragaz de o luna de zile pentru a-si rezolva problemele financiare, judecatorul sindic care se ocupa de dosarul Rapidului anuntand ca va analiza planul de reorganizare in luna noiembrie. Retrogradati in liga secunda si ramasi fara banii din drepturile de televizare, giulestenii primesc insa un ajutor nesperat in lupta cu falimentul, mai multi oameni de afaceri anuntand ca sunt gata sa sponsorizeze echipa sau sa investeasca sume importante.

Dupa ce Jean Valvis a anuntat ca va sponsoriza Rapidul prin intermediul uneia dintre companiile pe care le conduce, Domeniile Samburesti, inca un om de afaceri strain se arata dispus sa dea bani pentru a ajuta clubul.

Este vorba despre Stathis Smyris, un om de afaceri grec care anul trecut a investit la Severin. Acesta a fost cooptat de clubul din Giulesti si se va alatura "cauzei" lui Cristescu si Zamfir, care spun ca vor face tot posibilul pentru a salva echipa, scrie ziare.com

Cel care l-a convins pe Smyris sa se implice la Rapid este Danut Lupu, fostul mare jucator al Romaniei, mai noteaza sursa citata.

Grecul va ocupa functia de manager general si e pregatit sa mai aduca cativa oameni de afaceri in Giulesti.

"Am decis sa ajut la redresarea financiara a acestui club mult iubit. Am intalnit aici multi oameni de calitate si toti dorim sa facem o treaba buna", a spus acesta, citat de acelasi site. De asemenea, Smyris a postat si o fotografie in care tine steagul Rapidului, pe Facebook.

Eroul de la Colectiv. Un tânăr a povestit cum s-a întors în iadul din club ca să salveze vieți
BRAT