Fotbal intern

Un fost oficial dinamovist îi învață pe steliști ce au de făcut pentru a promova. Ce exemplu le-a dat

CSA Steaua ar fi primit acceptul de a juca barajul pentru Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Mai 2022, 12:39
Data actualizarii: Miercuri 11 Mai 2022, 12:50

Cu toate astea, în cazul în care se vor impune în meciul de baraj, „militarii” nu vor putea promova în prima ligă, deoarece nu au primit licența pentru viitorul sezon al Ligii 1 din cauza statutului.

Florin Prunea îi învață pe steliști ce au de făcut pentru a putea promova

Fostul dinamovist Florin Prunea este de părere că sunt șanse mari ca Steaua să promoveze în Liga 1, însă subliniază că asta depinde foarte mult de cum se va apăra clubul la TAS.

Prunea a atras atenția asupra faptului că a mai existat un caz similar în trecut, când Chiajna a avut câștig de cauză la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

„Aici nu mai este treaba antrenorului sau a jucătorilor. Ei ar treubui să fie... și-au făcut treaba, și-au câștigat dreptul de a disputa acest baraj. Acum este treaba conducerii și a avocaților, care ar trebui să se bată.

A mai fost un caz similar. Chiajna din câte îmi aduc minte. Și TAS-ul a spus clar: lăsați echipa să joace. Dar până acolo mai sunt comisiile de la FRF, care ar trebui să pronunțe asupra dreptului de a promova sau nu”, a spus Florin Prunea la PRO ARENA în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Dinamo ar putea da peste Steaua la meciul de baraj pentru promovare/rămânere în Liga 1

Pentru  asta, Dinamo va trebui să învingă UTA în ultima etapă, iar Chindia să nu câștige cu ultima clasată Gaz Metan Mediaș. În acest caz, „câinii” ar termina pe locul 13 în Liga 1 și ar înfrunta ocupanta poziției a patra din Liga 2.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies