Viitorul, atac dur la LPF! Echipa lui Hagi ameninta ca nu se va prezenta la meciul cu FC Hermannstadt! Ce reclama constantenii

Viitorul amenintare Gica Hagi Liga 1 LPF Superliga Viitorul, atac dur la LPF! Constantenii ameninta ca nu se vor prezenta la meciul cu Hermannstadt! Ce reclama echipa lui Gica Hagi
Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 26 Aprilie 2021, 14:03
Data actualizarii: Luni 26 Aprilie 2021, 14:13

Viitorul nu a reusit nici in acest an calificarea in playoff si trebuie sa se lupta pentru ramanarea in Liga 1, in playout.

Constantenii acuza programul aglomerat pe care echipa urmeaza sa-l aiba si spun ca nu se respecta cele 72 de ore intre meciurile cu Dinamo si cel cu Hermannstadt.

In comunicatul emis de club, cei de la Viitorul vorbesc si despre deplasarile lungi intr-un timp scurt, care l-a randul lor vor afecta echipa si spun ca prefera sa achite salariile, in detrimentul unor curse charter.

  • Viitorul, atac dur la LPF! Constantenii ameninta ca nu se vor prezenta la meciul cu Hermannstadt! Ce reclama echipa lui Gica Hagi

Ba mai mult, acestia ameninta ca nu se vor prezenta la meciul cu Hermannstadt, in cazul in care acesta nu se va reprograma.

"FC Viitorul Constanta doreste sa traga un semnal de alarma asupra modului in care s-a decis programarea meciurilor din etapele 3-6 ale play-out-ul Ligii 1, partide care in principiu vor stabili ierarhia echipelor retrogradabile si / sau participante la baraj.

Timpul necesar refacerii fizice a jucatorilor inainte si dupa fiecare meci in conditiile desfasurarii unor meciuri intr-un interval chiar mai mic de 72 de ore !!! (2 mai, ora 18.30 cu Dinamo - 5 mai ora 14.15 cu Hermannstadt, la Medias).

Distantele foarte lungi in conditiile infrastructurii din Romania si de costurile ce implica aceste deplasari succesive intr-un timp extrem de scurt. Preferam sa putem achita salariile in locul unor curse charter! Prin aceasta decizie de programare a etapelor 3-6, se avantajeaza si dezavantajeaza in acelasi timp unele formatii, astfel ca detinatorii de drepturi TV se implica practic in ierarhia clasamentului Ligii 1, condamnand in fapt echipa noastra la retrogradare !

LPF este obligata la randul ei sa accepte programul impus de detinatorii drepturilor TV si, prin atitudinea ei pasiva, nu-si poate exercita prevederile statutare de a apara drepturile cluburilor si echitatea competitiei pe care o organizeaza.

Atentionam pe toti cei implicati in luarea acestor decizii ca in cazul mentinerii ei - programarea partidei cu Hermannstadt la data de 5 mai, ora 14.15 - clubul nostru NU se va putea prezenta la unul din aceste jocuri", se arata intr-o parte din comunicatul oficial de pe site-ul clubului FC Viitorul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!