David Miculescu FCSB Gigi Becali Fotbal intern

Un fost antrenor al lui UTA îi dă curaj lui Gigi Becali! Miculescu ar putea fi următoarea piesă de export a vicecampioanei

Gigi Becali nu a vrut să mai stea la negocieri cu oficialii lui UTA Arad, așa că a plătit clauza de reziliere (1.7 milioane de euro) pe care fotbalistul o avea trecută în contract și l-a adus la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 August 2022, 10:08
Data actualizarii: Sambata 06 August 2022, 10:18

Patronul vicecampioanei are încredere mare în Miculescu și speră că îl va putea vinde peste câțiva ani pe zeci de milioane de euro.

50.000.000 de euro e clauza de reziliere pe care Gigi Becali i-a trecut-o lui Miculescu în contract.

Roland Nagy, fost antrenor al lui UTA Arad, este de părere că Becali a făcut o alegere bună transferându-l pe Miculescu și spune despre fotbalistul de bandă că va putea face diferența în favoarea echipei pregătită de Nicolae Dică.

„L-am văzut și l-am remarcat imediat pe David Miculescu! Se întâmpla încă din perioada în care era copil și ajunsese să joace chiar pe terenul mare. Un puști cu mare talent, promitea de atunci și ieșea din tipare. Țin minte că am vorbit tare mult de el în acea perioadă la Arad, ne gândeam cine poate să facă saltul. David a avut realizări frumoase până acum și cu siguranță va face față la FCSB. El trebuie să profite de această șansă, pentru că asta caută Gigi Becali: jucători tineri și valoroși.

Totuși, înainte să se gândească la un transfer în străinătate, el trebuie să se tăbăcească aici în Superligă. Miculescu poate juca atât în bandă, cât și în centru, are personalitate pe teren, un stâng bun, dar aș spune că îi lipsește deocamdată agresivitatea pozitivă, un minus pe care îl au majoritatea fotbaliștilor români. Și, poate de aceea, nici nu reușesc atunci când ajung să joace în străinătate”, a spus Roland Nagy, potrivit Prosport.

  • În 106 meciuri pentru UTA, în Liga 1 și Liga 2, Miculescu a marcat 16 goluri și două pase decisive.
  • 1.2 milioane de euro este cota de piață a lui Miculescu, potrivit transfermakt.com
Modifică setările cookies