Ultrasii Stelei se implica din nou intr-o campanie umanitara. Strang bani pentru 500 de persoane defavorizate

Steaua Fotbal intern Ultrasii Stelei se implica din nou intr-o campanie umanitara. Strang bani pentru 500 de persoane defavorizate
Abel Lorin
Data publicarii: Joi 22 Aprilie 2021, 02:34
Data actualizarii: Joi 22 Aprilie 2021, 02:34

Dupa ce au dus tone de alimente in satele izolate din Apuseni in urma cu o luna. suporterii Stelei au pornit o noua actiune umanitara inainte de Pasti.

De aceasta data, donatiile si alimentele merg la sustinerea a peste 500 de batrani si copii din judetul Teleorman. Cu ajutorul unor parohii locale, persoanele fara posibilitati primesc in fiecare zi o masa calda. Stelistii strang bani pentru aprovizionarea centrelor sociale inaintea Invierii Domnului.

"Colectam alimente de baza, ulei, zahar, malai, faina, gris, paste fainoase, fasole, orez, bulion, rosii la conserva, masline, conserve de orice fel, cartofi, ceapa, morcovi, sucuri, gemuri, dulciuri, detergenti, articole de igiena, dezinfectanti si articole de menaj", anunta suporterii.

  • Ultrasii Stelei se implica din nou intr-o campanie umanitara. Strang bani pentru 500 de persoane defavorizate

Colectarea donatiilor va avea loc pe 14 mai, intre orele 18:00 si 20:00 la intrarea in parcul Tineretului din Bucuresti (fata in fata cu liceul Sincai).

Mai multe detalii despre actiunea umanitara pot fi gasite AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!