VIDEO | Soc in fotbalul romanesc: patru oameni sunt urmariti penal dupa ce au dat mita unui arbitru in Liga a 2-a

Autor: Sport.ro
Joi 05 Octombrie 2017, 16:28

Patru oameni de la UTA, formatie care a jucat baraj pentru promovarea in Liga I in sezonul trecut, au fost pusti sub urmarire penala de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. Acestia sunt acuzati de dare de mita si complicitate la dare de mita.

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Baboia Claudu-Gabriel, Dragan Claudiu, Stana Dorin si Vladulescu Ionut-Gabriel pentru dare de mita si complicitate la dare de mita.

Potrivit rechizitoriului, acestia sunt urmariti penal pentru fapte comise in data de 19 mai 2017 in interesul echipei UTA Batrana Doamna Arad. Acestia ar fi dat mita intr-un hotel din Suceava suma de 13.500 RON arbitrului partidei Foresta Suceava - Sepsi Sf. Gheorghe.

Claudiu Dragan si Dorin Stana au indeplinit functiile de director sportiv si secretar al echipei UTA Batrana Doamna, in timp ce Claudiu-Gabriel Baboia era secretar al Asociatiei Municipale de Fotbal Bucuresti.

De asemenea, la data de 2 iunie 2017, inculpatul Baboia Claudiu-Gabriel i-ar fi oferit suma de 3.000 RON arbitrului meciului Progresul Spartac - ACS Regal Sport.

Potrivit comunicatului, Baboia Claudiu Gabriel a fost retinut la data de 4 octombrie, procurorii cerand arestarea preventiva pentru 30 de zile.

Dragan Claudiu si Vladulescu Ionut-Gabriel au fost pusi sub control judiciar.

Coronavirus România, bilanț 13 iunie: 69 de cazuri noi și 9 decese
BRAT
Modifică setările cookies