Academia Rapid a cumparat brandul "Rapid"! Cat a costat intreaga "afacere"

Marti 12 Iunie 2018, 11:48

Academia Rapid a reusit sa achizitioneze brandul "Rapid", marca si culorile.

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

A fost al 19-lea termen a procesului de cumparare al brandului, iar Academia Rapid a fost singura societate care cumparase caietul de sarcini.

Licitatia a pornit initial de la 3,7 milioane de euro, plus TVA, dar in cele din urma s-a coborat pana la 406.800 euro, plus TVA.

"A fost doar un singur participant, FC R (n.red. fosta Academia Rapid). Asta inseamna nu pentru fanii. Astfel, FC R si-a declarat intentia de a fi continuatoare Rapidului. Parerile pentru palmares sunt impartite. Pana la urma, palmaresul este al echipei si nu se poate diviza. Dupa parerea mea, palmaresul este detinut de ultima entitate care a detinut echipa, FC Rapid, care acum e in faliment. Acum s-a platit doar 10% din suma. Restul va fi platit intr-un anumit termen. Societatea a fost reprezentata de administrator, Olariu Adrian. Nu exista nicio plata de la Primarie", a declarat pentru DigiSport, Mihai Florea, lichidatorul FC Rapid.VIDEO PROTVPLUS.RO

RADET, o anchetă despre prostie şi corupţie. Cât valorează apa pierdută în subsolul Bucureștiului
BRAT