Tricolorii încearcă să-l întoarcă din drum pe Mirel Rădoi: "Înseamnă că ești respectat în vestiar!"

România joacă ultimele două meciuri din grupa J preliminară pentru calificarea la Mondialul din 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 14:04
Data actualizarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 14:51

Înaintea partidelor cu Islanda și Liechtenstein, de joi (21:45), respectiv duminică (19:00), ambele transmise în direct pe PRO TV și Voyo, Adrian Iencsi și Răzvan Raț au discutat despre situația selecționerului Mirel Rădoi.

După meciul cu Armenia, tehnicianul a anunțat că va pleca înaintea barajului, însă tricolorii încearcă să-l întoarcă pe Rădoi din drum. 

"Este un gest foarte frumos, asta înseamnă că jucătorii sunt atașați de antrenor, ceea ce contează enorm de mult. Asta înseamnă că tu ca tehnician ai reușit să te impui în vestiar. Indiferent de strategie și de felul în care reușești înseamnă că ești respectat de jucători.", a declarat Adrian Iencsi la PRO X. 

"Mirel Rădoi este un antrenor care s-a impus în vestiar, care și-a tras jucătorii de partea lui și este un lucru extrem de important. Nu este deloc ușor pentru un selecționer să fie pe placul tuturor. Când nu joci, tot timpul ai senzația ca antrenorul are ceva cu tine, că favorizează anumiți jucători. 

Sunt foarte puțini jucători care își fac autocritica în România. E o mare calitate a lui Rădoi să aibă de partea lui majoritatea vestiarului, chiar dacă anumiți jucători nu sunt în primii 11.", a explicat și Răzvan Raț. 

Modifică setările cookies