VIDEO EXCLUSIV Transferul la Dinamo îl ”urmărește” și azi pe Gică Popescu: ”De fiecare dată când merg acolo, 'trădătorule, trădătorule'”

Gica Popescu Dinamo Universitatea Craiova Fotbal intern Gică Popescu la Dinamo
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 10:16
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 10:17

Gheorghe Popescu (55 de ani) s-a arătat dezamăgit de faptul că este ”apostrofat” de fiecare dată la Craiova, acolo unde, spune el, s-a simțit foarte bine în cariera de jucător.

Oltenii nu au uitat de scurta perioadă petrecută de fostul mare internațional la Dinamo, pe finalul carierei sale. Chiar dacă au trecut mai bine de 20 de ani de atunci, Popescu este în continuare huiduit la aparițiile sale în Bănie.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO ARENA, Gică Popescu a dat exemplul altor fotbaliști emblematici ai Craiovei care au făcut pasul în ”Ștefan cel Mare”.

Gică Popescu: ”De fiecare dată când merg acolo, 'trădătorule, trădătorule'”

„Poate cei mai frumoși ai mei ca jucător, ca și dragoste a suporterilor, au fost anii '88-90, când m-am întors de la Steaua și am jucat acei doi ani de zile pentru Universitatea Craiova. Atâta dragoste, atâta respect cât am primit de la suporterii Craiovei... poate Galatasaray să se fi ridicat la nivelul respectiv. Din păcate, la Craiova, publicul a uitat de acele momente. Nu sunt primit cu prea multă căldură când merg acolo. 

Este mult mai mult decât se vede. Cred că este o chestiune forțată. Înnebunesc cu această prostie, că 'ai fost la Craiova, ai jucat la Dinamo trei luni de zile, trădătorule'. 

Au fost jucători uriași de la Craiova, Cămătaru a jucat doi ani de zile la Dinamo, Balaci un sezon și nu s-a întâmplat nimic. Ce este straniu, că nu se cântărește cu aceeași unitate de măsură. De fiecare dată când merg acolo, 'trădătorule, trădătorule'. E puțin artificială chestia asta”, a spus Gică Popescu, la ”Interviul de 10” de la PRO ARENA.

VIDEO - Interviu cu Gică Popescu

După o carieră începută la Universitatea Craiova și Steaua București, Gică Popescu a făcut pasul în străinătate, prima dată la PSV Eindhoven, unde a evoluat timp de patru sezoane. 

Au urmat Tottenham, Barcelona, Galatasaray și Lecce, iar apoi s-a întors în România, la marea rivală a oltenilor, Dinamo, unde nu s-a acomodat și a plecat după doar jumătate de sezon. Gică Popescu și-a încheiat cariera după o scurtă ”aventură” în Germania, la Hannover 96, în a doua parte a sezonului 2002-2003.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!