VIDEO EXCLUSIV Toni Petrea, prima reacție după amicalul câștigat la scor cu Zimbru Chișinău: "Mă interesează mai mult exprimarea jucătorilor"

FCSB s-a impus categoric și în cel de-al doilea meci amical, câștigând cu 6-1 în partida cu Zimbru Chișinău.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Iulie 2022, 22:33
Data actualizarii: Sambata 02 Iulie 2022, 22:41

Vicecampioana României a câștigat amicalul disputat la Chișinău, impunându-se cu scorul de 6-1. În prima repriză, Toni Petrea a mizat pe un prim 11 cu titulari, iar în a doua parte a meciului a mizat pe jucători tineri sau mai puțin utilizați.

Toni Petrea a explicat care au fost obiectivele partidelor amicale pe care FCSB le-a disputat până acum și la ce se așteaptă și la următoarele confruntări.

"Un meci de pregătire, un meci amical, pe un teren foarte frumos, cu spectatori pătimași. Un antrenament foarte bun împotriva unei echipe care nu este la același nivel de pregătire cu noi. A fost util acest test, ținând cont că mai avem două săptămâni până începe campionatul și două meciuri amicale, în țară. 

Mă interesează mai mult exprimarea jucătorilor, să consolidăm niște relații de joc, încercăm să facem un pressing cât mai bun ca să recuperăm mingea cât mai repede. Sunt mai multe aspecte tactice pe care le urmăresc în aceste jocuri", a declarat Toni Petrea la finalul partidei. 

Prezență impresionantă la stadion

Deși este doar un meci de pregătire, moldovenii au luat cu asalt stadionul pentru a o vedea la lucru pe vicecampioana României.

Peste o mie de tichete au fost achiziționate online de fani, iar o mie au fost cumpărate de la casa de bilete. La ora de start a meciului suporterii moldoveni încă stăteau la cozi pentru a-și procura bilete.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!