Tensiuni la Metz! Conflict total între Laszlo Boloni și jucătorii săi: "Decidem singuri!"

Ladislau Boloni Ligue 1 Metz Fotbal intern BREAKING NEWS! Laszlo Boloni a ajuns ajuns la un acord cu o echipa din Grecia! Cu cine va semna antrenorul roman
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 18:41
Data actualizarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 18:49

Laszlo Boloni, cunoscut pentru stilul său direct, a stârnit controverse la FC Metz prin declarațiile și deciziile luate în ultima vreme.

Boloni l-a criticat public pe portarul Alexandre Oukidja pentru o greșeală care a dus la marcarea unui gol, iar acesta a postat ulterior un story pe Instagram ironizându-l pe antrenor, lucru care i-a adus o sancțiune disciplinară.

Nemulțumiri în vestiar

În urma acestui incident, antrenorul român ar fi pierdut complet vestiarul, iar jucătorii nu mai au încredere în tactica lui Boloni, susțin cei de la Footnews. Kévin Van Den Kerkhof a declarat că jucătorii "se auto-gestionează" și "iau decizii pe cont propriu" pe teren.

"Antrenorul are tacticile lui. Noi, jucătorii, dacă nu suntem de acord, ne vorbim între noi și facem propriile alegeri. Avem un antrenor, un staff, îi ascultăm și dacă nu merge bine, luăm lucrurile în propriile mâini. Aplicăm instrucțiunile, dar dacă nu merge bine pe teren, ne vorbim și încercăm să schimbăm lucrurile", a spus jucătorul lui Metz.

Metz ocupă penultimul loc în Lique 1, cu 23 de puncte, însă cu un grup dezbinat și o atmosferă tensionată, șansele ca Boloni să o salveze pe Metz de la retrogradare sunt minime, scrie sursa citată mai sus.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!