"Te consideri un antrenor bun sau unul norocos?" Mutu a replicat fără să clipească 

Adrian Mutu antrenor Mutu - Rapid Rapid Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Mai 2022, 18:40
Data actualizarii: Joi 12 Mai 2022, 19:03

Piteșteanul în vârstă de 43 de ani are mereu răspunsuri interesante. 

Adrian Mutu a fost în cărți pentru postul de selecționer al naționalei însă postul i-a revenit, în cele din urmă, lui Edi Iordănescu, care are ca obiectiv calificarea tricolorilor al Campionatul European din 2024.

Adrian Mutu și-a găsit repede angajament însă, iar experiența de la Rapid, formație unde l-a înlocuit pe Mihai Iosif, pare, până acum, una de succes. Mutu, fost antrenor la Volunari și fost selecționer al reprezentativei de tineret pe care a condus-o la Europeanul de la Budapesta, a fost purtat pe un subiect delicat, dar foarte interesant, joi, în cadrul unui eveniment. 

Mutu, replică directă 

Întrebat dacă se consideră un antrenor norocos sau unul bun, Mutu a răspuns: "Şi una şi alta. Fără noroc nu ai cum. Cu Craiova nu am avut noroc, dar probabil am avut înainte... întotdeauna în fotbal există un echilibru. Sunt meciuri în care ai noroc, dar cu siguranţă vor veni şi unele în care nu o să ai noroc.

Sunt lucruri care fac parte din viaţa unui antrenor, important e ca eu să rămân concentrat şi să studiez în continuare. Dacă e să am şi mai mult noroc, e cu atât mai bine", a declarat Adrian Mutu. 

După eșecul cu FC U Craiova, scor 2-3, luni seara, Rapid rămâne pe primul loc în play-out, cu 39 de puncte, la egalitate cu Sepsi și cu o lungime peste FC Botoșani. În ultima rundă, giuleștenii joacă pe terenul lui CS Mioveni.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!