Liga 1

Adrian Mutu știe cine este adevărata Steaua București: „Haideți să ne împăcăm cu gândul și să terminăm!” 

Antrenorul Rapidului are o nouă teorie în legătură cu cele două echipe care-și însușesc istoria Stelei București. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Mai 2022, 08:35
Data actualizarii: Joi 12 Mai 2022, 08:42

În cele din urmă, chiar dacă stadionul era liber, FCSB nu va juca meciul decisiv din ultima etapă cu CFR Cluj pe arena din Ghencea, și se va deplasa la Buzău. Cu toate că Gigi Becali (63 ani) a anunțat că a oferit dublu chiriei pe care o plătește pe Arena Națională, respectiv 46.000 de euro. 

Chiar dacă este conștient că cele două entități care își adjudecă istoria Stelei București nu vor face pace, Adrian Mutu (43 ani) este de părere că FCSB avea tot dreptul să joace în Ghencea.

Adrian Mutu: „Sunt ambiții mult prea mari pentru ce miză este!”

„Mi se pare normal ca FCSB să joace în Ghencea, nu ar fi nicio problemă. Sunt ambiții mult prea mari pentru ce miză este.  Am înțeles că cele două echipe s-au despărțit, da, s-au creat două echipe și gata. Haideți să ne împăcăm cu gândul ăsta și să terminăm!

Steaua este și una și alta, să spui că FCSB nu este continuarea Stelei, nu se poate. Cum nici nu poți spune că CSA Steaua nu e Steaua”, a declarat Adrian Mutu la DigiSport

De asemenea, pentru a soluția problema stadionului, fostul internațional român propune ca CNI să le construiască un stadion și celor de la FCSB, la fel cum s-a întâmplat în cazul arenelor din Giulești și Ghencea.

„FCSB are foarte mulți suporteri, aceste răni ar trebui închise, și bandajate. Este o echipă care se bate la primele locuri, are nevoie de un stadion.

Să facă Gigi stadion? Să facă CNI-ul. Să mai facă unul”, a precizat Mutu. 

Modifică setările cookies