VIDEO EXCLUSIV Tavi Popescu, criticat pentru atitudinea de la națională: "Înflăcărat de faptul că valorează 100 de milioane de euro, își permite"

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Iunie 2022, 14:17
Data actualizarii: Marti 14 Iunie 2022, 14:21

Ascensiunea lui Octavian Popescu din ultimele luni a devenit un subiect intens comentat și analizat de oameni importanți din fotbalul românesc.

Convocat pentru meciurile naționalei României din Liga Națiunilor, Octavian Popescu a fost rezervă neutilizată în meciul cu Muntenegru (0-2), iar în partidele cu Bosnia (0-1) și Finlanda (1-0) a jucat 16, respectiv 54 de minute.

Evoluțiile sale nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, iar Adrian Porumboiu consideră că mijlocașul celor de la FCSB mai are nevoie de timp pentru a putea ajunge într-o formă cât de cât optimă pentru a se vorbi despre o certitudine în cazul lui.

"Octavian Popescu merită încredere, dar trebuie să fi prea bine mobilat la minte pentru a trece peste acele informații că valorezi 100 de milioane de euro. Atunci ai niște reacții neprevăzute. Probabil, înflăcărat de faptul că valorează 100 de milioane de euro, își permite. Trebuie să crească întâi, să mai pună mușchi pe el, viteză și să facă și faza de apărare", a declarat Adrian Porumboiu la PRO ARENA.

"Nu a mai fost în fotbalul românesc un jucător de calitatea lui"

Într-un interviu acordat pentru emisiunea "Ora Exactă în Sport", Ioan Andone a vorbit despre potențialul tinerilor jucători din fotbalul românesc, scoțându-l în evidență pe mijlocașul de la FCSB

"Octavian Popescu este un jucător talentat, demult nu a mai fost în fotbalul românesc un jucător de calitatea lui. Driblingul nu se învață, îl simți, te naști. Are curaj... dacă va fi crescut ca lumea, în doi ani de zile va putea să viseze la mai mult. Își vede de treaba lui, important este să fie sănătos.

Ar face o prostie să se transfere acum, adaptarea lui să fie foarte grea, există un risc destul de mare. Cel puțin doi ani să mai rămână în România, să aibă constanța de acum. Nu are încă experiența necesară, trebuie să joace. Nu cred că echipele mari îl vor transfera", a declarat Ioan Andone la PRO ARENA.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!