Tavi Popescu a reușit o fază superbă la meciul cu Rapid, însă a fost taxat de Panduru: "La 'Rege' aveai scris pe frunte"

tavi popescu Basarab Panduru FCSB Fotbal intern Tavi Popescu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 23:58
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2024, 23:50

FCSB s-a încurcat cu Rapid, scor 2-2, și va trebui să mai aștepte o etapă până să câștige titlul în Superliga.

Olaru a deschis scorul în minutul zece al meciului de pe Arena Națională, însă faza care a dus la gol i-a aparținut lui Tavi Popescu, care a avut o incursiune foarte bună în flancul drept.

Fostul stelist Basarab Panduru l-a lăudat pe Tavi Popescu pentru faza pe care a realizat-o în minutul zece, însă l-a și mustrat pe acesta pentru că nu face mai des astfel de faze.

Tavi, taxat de Panduru

"Indiferent dacă reuşeşti să treci sau nu de adversar, fă în viteză toate fazele. Este o fază pe care el trebuie să o repete.

Asta ar trebui să facă la fiecare fază, pentru că face astăzi una şi mai vedem una peste zece etape. Dacă erai la Rege, probabil că aveai scris pe fişă: 'Trebuie să iei adversarul în viteză'", a spus Panduru, potrivit Orangesport.

Cotat la trei milioane de euro de site-urile de specialitate, Tavi Popescu a adunat 35 de meciuri în tricoul FCSB-ului în acest sezon, reușind să marcheze doar trei goluri și să ofere trei pase decisive.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!