Lucian Itu Liga 3 Metalurgistul Cugir sebastian itu Fotbal intern

GALERIE FOTO Tatăl și fiul formează cuplul de fundași centrali la o echipă care se luptă pentru promovarea în Liga 2!

Lucian Itu (43 de ani) și băiatul său, Sebastian (16 ani), au jucat împreună în centrul defensivei la Metalurgistul Cugir în ultimul meci din play-off.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Mai 2022, 15:06
Data actualizarii: Marti 24 Mai 2022, 16:38

Metalurgistul Cugir, echipă care va juca barajul pentru promovarea în Liga 2, a folosit în ultima etapă din play-off-ul Ligii 3, în 4-0 cu Viitorul Cluj, un cuplu inedit de fundași central: antrenorul-jucător Lucian Itu (43 de ani) și fiul acestuia, Sebastian Itu (16 ani)!

”Partida intră în istoria Metalurgistului datorită cuplului de fundași centrali, tată și fiu, Itu la pătrat!”, au scris cei din Cugir pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Itu senior: ”N-am crezut că o să trăiesc momentele acestea, să fiu coechipier cu Sebi”

”N-am crezut că o să trăiesc momentele acestea, să fiu coechipier cu Sebi într-un meci. La începutul jocului aveam emoții foarte mari pentru el, cu siguranță mai mari decât pentru mine. «Copilu’ lui tata» s-a descurcat binișor”, a declarat după meci Itu senior pentru Ziarul Unirea.

În afară de echipa din Cugir, Lucian Itu a mai jucat la Minerul Lupeni sau Săgeata Năvodari și a evoluat inclusiv în Liga 1, cu Internațional Curtea de Argeș

Miercuri, de la ora 18, pe ”Arena Cugir”, Metalurgistul joacă prima manșă din barajul de promovare în Liga 2 cu Minaur Baia Mare.

Foto: Facebook - ACF Metalurgistul Cugir 1939

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!