GALERIE FOTO Fiul lui Diego Simeone a debutat pentru Atletico Madrid! Tatăl său l-a aruncat în joc în prelungiri

Diego Simeone Atletico Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 09:28
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 09:32

Giuliano Simeone a jucat, miercuri, primele minute într-un meci oficial al echipei Atletico Madrid, fiind trimis pe teren de tatăl său, tehnicianul Diego Simeone, în partida cu Granada.

Simeone jr, în vârstă de 19 ani, nu a evoluat mult, el intrând pe teren în minutul 90+1, în lcoul lui Marcos Llorente, în meciul terminat la egalitate, scor 0-0, pe Wanda Metropolitano.

Fiul lui Diego Simeone a debutat pentru Atletico Madrid

"Un moment cu totul special pentru mine, pe care l-am visat toată viaţa. Singurul lucru care a lispit pentru a-l face perfect a fost victoria. Le mulţumesc tuturor celor care au ajutat să-l facă posibil", a scris Giuliano pe reţelele de socialziare dupăd ebutul său în LaLiga.

"M-am gândit la el ca la un fotbalist. Aveam nevoie de un atacant, a arătat ce are, viteză, intensitate, sper că atunci când va veni vremea lui să poată face faţă, pentru că a adus ceva în plus”, a declarat Simeone.

Giuliano a început fotbalul în ţara sa, Argentina, la River Plate. El a ajuns în septembrie 2020 la Atletico şi a jucat până acum la echipa a doua, unde a înscris peste 20 de goluri.

Diego Simeone are trei fii şi toţi sunt fotbalişti, toţi atacanţi. Cel mai cunoscut este băiatul cel mare al antrenorului echipei Atletico, Giovanni, 26 de ani, care a avut evoluţii destul de apreciate în Italia, unde a evoluat la Gena, Fiorentina, Cagliari şi acum este împrumutat de clubul sard la Verona, scrie News.ro.

Gianluca, 23 de ani, joacă la CD Ibiza, în liga a patra spaniolă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!