Fotbal intern

Tactică de adormire a adversarului? Ce a spus Mihai Iosif, înainte de Rapid - FCSB

Rapid - FCSB, meci din etapa a cincea a Ligii 1, are loc duminică, de la 21:30, live text pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 August 2021, 15:38
Data actualizarii: Vineri 13 August 2021, 15:50

Mihai Iosif, antrenorul echipei Rapid (locul secund în clasamentul Ligii 1), a vorbit despre înfruntarea cu FCSB, programată duminică, pe Național Arena, meci despre care Victor Angelescu, patronul giuleștenilor, a spus că vor fi prezenți 40.000 de spectatori.

Tehnicianul vișiniilor susține că obiectivul formației sale rămâne evitarea retrogradării, deși starul de sezon e unul concludent, cu 10 puncte obținute în patru partide. 

Mihai Iosif, despre jucătorii de la FCSB: "Individual sunt foarte buni"

 

“Va fi cu siguranţă un derbi frumos, cu un stadion plin. Pentru mine trecutul e trecut, noi trăim în prezent cu gândul spre viitor. Ne tratăm adversarii cu cel mai mare respect, cum tratăm toţi adversarii noştri.

Sunt mai mulţi jucători periculoşi la FCSB. Individual sunt foarte, foarte buni. Noi avem tot lotul valid. Suntem siguri că va fi delegat un arbitru FIFA care sperăm să ia deciziile corecte.

Nu avem de ce să ne temem. Suntem un grup puternic şi mergem pe calea normală.

A început să se vorbească că suntem favoriţi. Suntem o echipă nou promovată care are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Istoria ne obligă, dar în acelaşi timp suntem noi în Liga 1”, a declarat Mihai Iosif, vineri după-amiază, într-o conferință de presă.

Modifică setările cookies