Fotbal intern

Surprize mari in cantonamentul Rapidului! Fostii stelisti Janos Szekely si Tibi Balan, dar si Marius Constantin se pregatesc cu giulestenii

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Ianuarie 2014, 12:40
Data actualizarii: Miercuri 15 Ianuarie 2014, 20:55

Rapidistii s-au reunit si ei in cursul acestei dimineti, echipa lui Viorel Moldovan urmand sa inceapa pregatirea pentru returul de campionat, la finalul caruia spera sa promoveze din nou pe prima scena a fotbalului romanesc.

Cu o echipa foarte tanara in turul de campionat, Viorel Moldovan a cerut mai multe intariri in pauza competitionala, iar sefii clubului se pare ca au inceput deja cautarile.


Iar 3 dintre surprize au fost deja consemnate, Ionita si Nicolae Vasile intalnindu-se astazi la reunire cu Marius Constantin, Tibi Balan si Janos Szekely.

Rapidist convins, jucator al giulestenilor in perioada UEFAntastica a clubului, Marius Constantin are mari sanse sa imbrace pentru a treia oara in cariera tricoul visiniu, acesta revenind dupa o perioada extrem de grea.

De cealalta parte, Janos Szekely, fost fotbalist al Stelei, cumparat de actuala campioana a Romaniei pentru o suma de 1.5 milioane de euro, insa dat afara de Gigi Becali, a fost si el prezent. Tibi Balan a completat si el lista surprizelor. In varsta de 32 de ani, Tibi Balan si-a incheiat in vara aventura la Steaua, acesta dandu-si acordul sa joace la Rapid. Retrogradarea giulestenilor a facut insa ca mutarea sa pice.

Cu toate acestea, Balan revine acum la echipa de langa Podul Grant.

Marius Constantin - 29 de ani
A jucat la Brasov, Rapid, Vaslui si Corona Brasov
A strans 162 de meciuri pentru Rapid
Are 4 selectii la echipa nationala

Tibi Balan - 32 de ani
A jucat la U Cluj, Rapid, Electromagnetica, Sportul, Poli Timisoara, Unirea Urziceni, Steaua
A bifat 12 meciuri pentru Rapid; 21 pentru Steaua
Are 7 selectii la echipa nationala

Janos Szekely - 30 de ani
A jucat la Poli Timisoara, U Cluj, Otelul Galati, Steaua, Volga Nizhny Novgorod, Korona Kielce
A bifat 48 de aparitii in tricoul Stelei si a inscris 6 goluri


Modifică setările cookies