Steaua lui Lacatus a luat 7 in Turcia! Cea mai grea infrangere suferita de CSA de la infiintarea echipei: VIDEO

Cosmar pentru Lacatus in Turcia! Fostul numar 7 al Stelei a luat 7 intr-un amical! Steaua Armatei e singura echipa de liga a 4-a care face cantonament in strainatate.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Februarie 2019, 21:03
Data actualizarii: Miercuri 13 Februarie 2019, 21:05

Steaua Armatei a fost umilita de Baltika, o echipa de liga a doua din Rusia, care se bate la retrogradare! Sapte goluri i-au dat rusii lui Lacatus, idolul cu numarul 7 al Stelei. Amicalul din Antalya s-a jucat pe o ploaie torentiala!

A fost prima infrangere suferita de Steaua Armatei in cele 3 amicale din Turcia.

Rapid a batut o echipa din prima liga a Turciei


Rapidistii sunt pe val. Ei au incheiat stagiul de pregatire din Turcia cu o victorie impotriva unei formatii de prima liga.

Rapid a batut-o astazi cu 1-0 pe Antalyaspor, ocupanta locului 9 din prima liga turca. Unicul gol al echipei lui Daniel Pancu, care a jucat foarte curajos, a fost marcat de Gabriel Toma in minutul 72.

Rapid a mai marcat o data, dar golul a fost anulat eronat de arbitru, potrivit site-ului oficial al Rapidului.

Echipa folosita de Daniel Pancu: Draghia (61′ Ciuculescu) – Bajan (46′ A. Grigore), Iacob (81′ Neacsu), B. Manole (81′ Catrici), Demici (46′ Oanea) – Carstocea (61′ Durita), Jorza – Hlistei (81′ Turbatu), Draghiceanu (61′ Toma), Goge (61′ Babaua) – Matulevicius (46′ Vlada)

In Turcia, Rapid a mai obtinut 3 victorii: 2-1 cu Zvezda (Rusia, liga a treia), 4-0 cu Kayrat Almaty II (Kazahstan) si 3-0 cu Vatanspor (Germania, liga a sasea).

Modifică setările cookies