Stadioane de 5 stele in capitala! Dupa National Arena, alte doua stadioane vor fi reconstruite! Ce se intampla cu Ghencea:

Autor: Sport.ro
Luni 28 Aprilie 2014, 16:57

►Liliecii ataca noaptea! Joi 22:00, semifinala Europa League: Valencia - Sevilla, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Romania continua cursa pentru organizarea turneului final al EURO 2020, Bucurestiul intrand in "licitatia" pentru obtinerea dreptului de a organiza cel putin un meci din fazele finale ale competitiei.

Cu o infrastructura extrem de slab dezvoltata, cu exceptia complexului din jurul National Arena, Romania nu se poate lauda insa si cu alte arene la cele mai inalte standarde. Cu toate acestea, dezvoltarea infrastructurii sportive a Bucurestiului se pare ca a devenit o prioritate si pentru Guvern, noteaza site-ul ziare.com, care anunta ca in perioada urmatoare se va urmari reconstructia sau modernizarea arenelor bucurestene.

Potrivit sursei citate, Guvernul Romaniei si-a asumat, prin sustinerea candidaturii Romaniei la organizarea Campionatului European din 2020, mai multe obligatii, printre care si modernizarea infrastructurii, ceea ce include alocarea de fonduri pentru reconstructia din temelii a stadionelor "Stefan cel Mare" si "Giulesti - Valentin Stanescu". De asemenea, arena pe care evolueaza Steaua, Ghencea, va fi modernizata, in timp ce stadionul de rugby de la Casin va trece si el printr-un astfel de proces.

Totul ramane insa la stadiul de promisiune, iar planul depinde de raspunsul pe care FRF il va primi din partea UEFA pentru organizarea turneului final, mai scrie sursa citata.

Anuntul final al UEFA va fi dat in luna septembrie a acestui an, insa actuala conducere a FRF, reprezentata de Razvan Burleanu, dar si fostul presedinte Mircea Sandu s-au declarat increzatori, acestia spunand ca Romania ar putea primi un pachet de meciuri.

250 de milioane de euro a costat National Arena.
La 60 de milioane de euro se ridica costurile noilor arene, 30 de milioane pentru fiecare.

Deciziile luate de Trump în ultimele zile de mandat. Una dintre ele îi poate afecta şi pe români
BRAT

Modifică setările cookies